YESTERDAY

Hade en riktigt trevlig fredag faktiskt. Ska nog satsa på bartender. Snyggaste drinkarna stod jag för iallafall. Sällskapet kan man inte heller klaga på. Idag är det bara att ta nya tag. Åker iväg på festligheter om en stund. Har varit på stan en sväng och uppdaterat min garderob också vilket var välbehövligt.
Ny blus och nytt halsband, leder till en överglad tjej.


LIKE IT

Fn-rollspelet är igång och det är aktiviteter hela tiden. Hinner inte med så mycket annat men snart är det fredag! Snart väntas bankett och trerätters middag, förhoppningsvis lite underhållning också. Min helg ser ut att bli kanon för en gångs skull också.


SUNNY TUESDAY

Långhelg satt fint. Idag var det skola som vanligt. Nu inväntar jag Lisa och Madde som ska komma hit och baka med mig inför rollspelet som börjar imorgon. Helt galet nervös men det går förhoppningsvis bra.


SOLIGA LÖRDAG

godmorgon! Hur fint väder som helst ute, skulle mer än gärna sitta ute och sola men icke. Ska iväg och jobba alldeles strax, missar även matchen ikväll. Ikväll blir det troligtvis mys framför någon film och plugg om jag orkar.


-


FAVORIT

Har fått min favoritparfym av pappa. Luktar så himla gott!


KOMPIS DET GÅR BRA NU

Kom hem från Örebro för en stund sen, körde både dit och hem. Det gick faktiskt över förväntan, riktigt kul. Har gjort lite fysik och pratat med min fina och alldeles strax ska jag lägga mig i min gosiga säng.


LOVELY

Snart helg igen! Skolan rullar på och det är inte särskilt mycket att göra. Men till veckan är det rollspel och det oroar mig dock lite. Har tränat en del idag faktiskt, mage och rumpa, och nyss kom jag hem från en springtur. Ska ta och duscha och äta något litet och sedan övningsköra med pappa.


LIVET RULLAR PÅ

Dagarna går fort och jag hinner inte riktigt tänka. Men snart är det påsklov, ska bli skönt att slippa skolan ett tag. Finns inte tid till mycket men får göra det bästa av det. Har börjat köra bil på riktigt också, går framåt iallafall.


FRIDAY

En lugn fredag som tillbringades med familjen.


YOU

Tycker om dig så himla mycket! Finaste jag vet.


ÅTTONDE MARS

Veckorna går fort och snart är det sommar. Ska bli så himla skönt. Har spenderat min dag i Örebro med louise idag, köpte två par byxor som jag behövde. Fanns så mycket annat fint som jag så gärna skulle vilja ha men jag lät bli.


WANT YOU FOREVER

Redan fredag, veckan sprang förbi. Har precis gjort mig iordning och ska snart gå till bussen.


RSS 2.0