RASTLÖS

Har pluggat sen fem nu, börjar sakta men säkert känna hur det kryper i benen på mig. Vill busa lite men det går inte för jag är ensam. Ska försöka plugga till tio och sen förtjänar jag lite vila.


TIME FOR SCHOOL

Skolan har börjat igen och det är bara att ligga i. På torsdag är det prov, alltså plugg resten av veckan.


CAN'T LIVE WITHOUT YOU

Har haft två bra dagar nu på slutet av lovet. Igår så började jag dagen med att spela bowling med elvira, dessvärre förlorade jag.. Åkte iväg och lunchade med pappa innan han skjutsade mig till lisa. Det blev bio och en del annat skojigt på kvällen. Vaknade upp hos lisa imorse och tog en promenad till kära bråten. Åt ute och sen mötte jag upp William för hockey. Skönt att dom vann iallafall.


SUNLIGHT

Tog en långpromenad i det fina vädret, en mil närmare bestämt. Har legat i sängen och kollat oc större delen av dagen i brist på annat att göra. Nu har jag precis kommit hem från träningen, 40 minuter intervaller och en timmes fotbollsträning. Gissar på sega ben imorgon.


ONSDAG

Helt okej dag. Tog en vända på stan och skaffade mig en ny tröja. Gick hem till William och åt jordgubbar och glass, hade det lite småmysigt.


KAN INTE SLUTA LE

Sitter hos farfar och väntar på mat, kände för att göra lite nytta idag. Har gjort lite biologi också, lika bra att börja i tid. Ikväll väntar träning.


SATURDAY NIGHT

Hade en riktigt underhållande lördag tillsammans med louise. Var iväg på hockeyn först för att sedan gå hem till henne och skoja till kvällen riktigt rejält. Åt massa gott också.


LOVE YOU

Du är en underbar vän, vill bara att du ska veta att jag älskar dig hjärtat.


3 RAKA FÖRLUSTER

Suger på spel, har förlorat tre gånger på raken nu...


JAG VILL INTE VARA UTAN DIG

Skolan gick fort idag och det är äntligen lov. Tycker jag har gjort mig förtjänt utav det. Första lovdagen ska jag spendera med Ellinor, blir nog en hel del prat.


LOVE LIFE

Lever livet på bästa sätt för tillfället, endast matte och fysik förstör det hela men vad gör det om hundra år?
Nej precis, imorgon är det lov och ska se till att det blir ett bra sådant.
YOU LIGHT UP THE DARK WITHOUT SAYING A WORD.


ALLA HJÄRTANS DAG

Har haft en supermysig dag förutom träningen i det fina vädret. Blev överraskad två gånger om. Är riktigt lycklig för stunden och hoppas på att det håller i sig ett tag.
Bästa bror <3


DET FINNS SAKER JAG SAKNAR

Har fått en dum tandläkartid som gör att jag måste gå upp alldeles för tidigt, börjar egentligen tjugo i...


11 FEBRUARI

Har precis tränat och sitter och väntar på bussen. Har handlat mat som jag ska försöka tillaga sen också, ska bli kul att se hur det ska gå. Ska unna mig massa gottit ikväll också.


HAPPY BIRTHDAY MY DEAR

Idag fyller en fin vän hela 18 år! Grattis på födelsedagen Lisa, jag hoppas du får en riktigt bra födelsedag för du om någon är värd det. PUSS


-


MISS YOU

Länge sen nu, saknar dig lite smått!


PLUGG

Idag är sista rycket innan kemiprovet, borde ha börjat tidigare men det är som det är nu. Matten flyter iallafall på vilket är skönt. Åker snart iväg och tränar också. Har varit med om bättre dagar i mitt liv.


SÖNDAG

Ligger och myser i louise soffa i väntan på att pappa ska hämta mig. Har tränat easy line nu på kvällen vilket var nära döden. Ska bli skönt att gå upp ur sängen imorgon.


FJÄRDE FEBRUARI

Gick för en gångs skull upp i tid imorse. Åt god frukost och nu har jag precis tränat. Ska hem och göra mig iordning för att sedan åka till nobelhallen och kolla hockey. Troligtvis träffa William också, det märks.
Gillar rosa...


NEED YOU

Skolan är tråkig och det går riktigt segt. Vill ha lov nu men får försöka stå ut. Har sovit sen jag kom hem och nu ska jag försöka göra något vettigt. Mysigt med snö förresten.


RSS 2.0