NYÅRSAFTON

Ska alldeles snart börja göra mig i ordning inför kvällen. Måste erkänna att jag är lite smått nervös faktiskt. Hoppas att det släpper under kvällen iallafall.


IRRITERANDE

Var precis iväg och köpte mig ett par skor. Kassörskan kollade båda skorna men när jag kommer hem så ser jag att det är fel storlek på ena skon!!


HOME

Hemma från farfar nu, dock ensam. Blev förlust för killarna, 7-1.. Nu ska jag mysa med lite te och pepparkakor och längta lite mer efter resten av familjen.


IT'S A BEAUTIFUL DAY

Tog en sovmorgon imorse, väldigt nödvändigt kände jag. Skulle egentligen till stan med ellinor men vädret hindrade oss. Sitter nu hos farfar efter att ha ätit god mat och fikat. Blir nog kvar ett tag eftersom att resten av familjen är i Falun. Elsan och dom ska spela final halv sju, önskar innerligt att jag var där med icke. Hoppas dom vinner! det vore sååå kul.


GÅRDAGENS

6 linnen
t-shirt
skjorta
dr denim jeans
2 par tights
4 stickade tröjor
2 bhar
trosor
väska
armband

tror det var allt som kom med hem.


JUST LAUGH ABOUT IT

Har spenderat hela min dag i Kil idag, elvira spelade fotbollscup. Dessvärre förlorade dom alla matcher.


STOCKHOLM

På väg hem efter en trevlig resa. Fick med mig en hel del.


FALLER FRITT

Kvällen börjar gå mot sitt slut, skönt. Snart tisdag vilket innebär Stockholm med Amanda! längtar som bara den.


MÅNDAG DEN 26 DECEMBER

Har kollat på Ryan scheckler hela dagen, mysig kille. Nu ska jag ta och städa lite. Senare ska jag träffa Anna. Längtar som bara den tills imorgon, Stockholm väntar.


DON'T NEED IT

Har myst hos Ellinor hela eftermiddagen. Så synd om henne! Hoppas att hon uppskattade mitt sällskap iallafall, åt Max och choklad. Nu har jag precis sett en superbra film med familjen, magen värker så jag ska ta och sova nu tänkte jag.


25 DECEMBER

Lång sovmorgon idag. Ska strax knalla iväg till stackars Ellinor, ska kolla på film och äta choklad.

Julklapp från älskade bror.


JULAFTON

Nyss hemkommen från mormor och morfar. Hade det supermysigt och åt aningen för mycket gott, men det är bara jul en gång om året. Nu ska jag slå på en film eller liknande och äta lite mer gott. Kan också säga att jag är mer än nöjd med julklapparna.


UPPESITTARKVÄLL

Har ätit allt möjligt onödigt nu, så mycket att det gör ont i magen. Julafton imorgon och jag är inte förväntansfull alla. Kan bero på att jag har fått det jag önskade mig redan, men det kan nog bli mysigt ändå. Längtar tills på tisdag då jag ska till Stockholm och göra av med lite pengar.


KVÄLLSFIKA

Te, noblesse och vit choklad. Riktiga grejer det.


GOOD FEELING

Träningen avklarad, vilket innebär att jag har varit på tre av tre träningar sen i söndags. Stolt tjej. Ska försöka komma igång på riktigt igen fast det är tungt och jag känner mig sämst. Motgång medför medgång, så är det.


ÄNDRADE PLANER

Blev ingen fika med moster, kom annat i vägen tyvärr. Var på stan med elsan väldigt länge, vi köpte lite julklappar. Tog oss också en onyttig lunch, men det var vi värda efter alla steg vi gick. Nu ligger jag i farfars soffa och vilar, fruktar träningen sen..


WITHOUT FEELINGS

Skönt med sovmorgon idag, känna att det inte finns något som måste göras. Ska snart åka iväg till stan med elsan, han ska köpa julklappar. Efter det blir det en fika med moster. Ikväll väntar träning, hoppas på att det går lika bra som sist!


HOME SWEET HOME

Hemma nu efter att ha flängt runt hela dagen. Kom hem runt tolv och vid tre kom louise på besök. Vi åkte till stan och kikade runt en sväng, sedan mötte jag upp mina saknade vänner Felicia och Ellinor för en fika på som hemma. Så skönt att träffa dom, händer ju inte så ofta nu för tiden. Jullovet fick en bra start och imorgon väntas en lunchdejt med min fina moster.


KEEP SMILING


UNDERBARA VÄN

Finaste lisa. Fick en liten julklapp av min fina vän. Den tjejen är hur bra som helst, ibland förstår jag inte hur du orkar stå ut med mig när jag har mina dåliga dagar. Alla borde ha en solstråle som dig. PUSS


JULLOV

Har precis fått jullov, hur skönt som helst. Känns väldigt behövligt också för den delen.


NOTHING CAN STOP ME

Precis vaknat efter en lite powernap på tre timmar.. råkade bli aningen för länge men skönt var det iallafall. Nu ska jag klä på mig för att åka och träna lite, en timme, det klarar jag!


I WANT IT ALL

Hemma från Degerfors, blev vinst med 3-1. Har lagat mat med pappa också, så nu vet jag hur man steker pannkakor..

ingen är som du!


MONDAY

Plugg väntar. Sen Degerfors för att kolla på lillasyster.


FJÄRDE ADVENT

Söndag idag, rätt skönt för det betyder att det snart är lov. Har pluggat ytterst lite men det känns som att det sitter. Kom hem från träningen för en stund sen, det var kallt och jobbigt tyvärr. Nu har jag myst ner mig i sängen för att kolla på tv och kvällsfika lite.


BRÖLLOPSFIXAREN

Har haft en myskväll framför tvn med pappa och lillebror. Kollat på fotboll och nu film. Skrev klart engelskan förut också, känns helt okej.


ATT INTE VETA

Den är känslan, när man inte riktigt vet. Förut visste jag alltid. Det var det jag ville, det bästa jag visste. Älskade det mer än allt, där hittade jag den där glädjen som man inte kan få någon annanstans. Men nu är allt oklart, men jag hoppas mer än någonsin att det är tillfället för annars vet jag inte vad jag gör.


LÖRDAG

Får bli en lugn dag idag. Har kollat på film och skrivit klart min och Lisas labbrapport. Nu har jag skrivit en hel del på min engelskauppsats och senare ska jag plugga lite inför svenskaprovet som är på måndag. Rätt skön lördag ändå enligt mig.


CAN'T DESCRIBE

Hade en supermysig kväll igår med mina fina vänner. Åt god mat och kolla på gala, spelade även lite spel på slutet.


JAG ÄLSKAR DIG


TOTALLY FALLING

Skola. Hem. Sova. Äta. Träna. Duscha.
Bilder från dagen.


SHE JUST LEFT

Min vän lämnade mig just, snart iväg på hockeyn.


HOCKEYONSDAG

Skolan avklarad, sitter och väntar på louise för att gå till Telia en sväng. Sen hem och fixa lite inför hockeyn, derby!


TRÄNING

Åker iväg på fotbollsträning, fast jag innerst inne hellre ligger kvar i sängen..


HAPPY GIRL

Fick en ny mobil av min älskade pappa igår, så nu kan jag stryka det från min önskelista. TACK!!
Mina kära klasskamrater fick ställa upp på kort eftersom att alla mina bilder är borta.


THURSDAY

Hemma från skolan. Mysigt väder men ändå lite kallt så har bäddat ner mig i sängen. Fredag imorgon vilket känns oerhört skönt, ser ut att bli en helt okej bra helg.
Jag vet inte längre vad jag känner, allting är uppochner. Men jag klagar inte, det blir så tråkigt annars.


MYCKET VILL HA MER..

Hur mysigt som helst med snö men ändå saknar jag solen och värmen sjukt mycket. Skulle i inte tacka nej till lite färg..


WISHES

1. Iphone 4s vit
2. Pengar
3. Värmeskydd från GHD
4. Silkesdroppar från Lanza

Det var min önskelista för i år. Hoppas så innerligt att jag får en ny telefon. Resten är småsaker som kan vara bra att ha.


EFTERMIDDAGSFIKA

Precis hemkommen från skolan. Har precis satt mig min mysis. Ska gosa ner mig i sängen i väntan på träning.


CHRISTMAS FEELINGS


MONDAY

Mysfaktorn är på topp idag, varm oboy och mackor med ost. Lite tända ljus på det också. Har inhandlat alla julklappar samt en födelsedagspresent idag, skönt att slippa tänka på det.


ALL THE ANGELS

Myser i mitt nya fynd. Hur gosig som helst. Ska tända ljus och lyssna på lite julmusik.


VÅGA SATSA FÖR ATT VINNA

Hemma från hallen, dom vann. Resten av kvällen ska jag se Leksand-Örebro, vinst för Leksand vore kanon.


ISHOCKEY

Åker iväg till nobelhallen för att kolla på lillebror, hoppas för ovanlighetens skull att dom är bra och vinner!


IBLAND FÅR MAN SKRYTA


HAPPINESS

Glad idag! Har ätit lite pizza, snart blir det iväg till konsthallen för mingel. Sen kyrkan för julkonsert och prisutdelning.


MYSER

Myser framför en film med lite glass, värd det idag. Har inget plugg idag, hände inte igår direkt!


RSS 2.0