I CAN'T STOP THINKING ABOUT YOU

Funderar på om jag har drabbas av något....


WHY CAN'T YOU LEAVE ME ALONE

Måndag, första dagen på lovet. Tog mig en rejäl sovmorgon imorse. Kände att jag var värd det. Övningskörde med pappa igår, känner att jag gör framsteg. Idag har jag skrivit klart min tyskasammanfattning, skönt att ha det gjort. Ska städa också, får ta allt det tråkiga först. Kanske hockey ikväll.


HALVDÖD

Idag är jag helt sjukt trött. Lär inte komma upp ur sängen på hela dagen. Och om jag gör det så ska jag gå och köpa godis, känner att jag är värd det en dag som denna.


LÖRDAG

Åker mot stan för en lunch med lisa. Sen blir det iväg till hallen för att kolla när elsan spelar.


....

jag vill ha låååångt hår...


HÖSTLOV

Provet avklarat, gjorde allt jag kunde. Får se efter lovet hur det gick. Nu blir det hockey med lillasyster.


NU...

Då var det dags. Slutprovet är idag, har nog aldrig varit så nervös. Hoppas på det bästa iallafall.


MY BEST FRIEND


I'M SO DAMM SCARED

Vilat i stort sett hela dagen. Sjukt nervös inför provet imorgon, hoppas verkligen att det går bra. Vore så himla skönt. Ska snart ut och köra lite bil med pappa, ska bli roligt att se hur det går med tanke på att det var riktigt länge sen sist.


LET'S PLAY A LOVEGAME

Hemma från lisa nu. Avslutade pluggkvällen med tacos och bakade goda kakor. Kollade på bonde söker fru också. Den tjejen är en riktig solstråle. Nu ska jag varva ner lite och kolla på Milan. Imorgon väntar plugg och övningskörning med pappa.


SKOLTRÖTT

Slutat skolan men ingen vila här inte. Körde ett stepcore-pass på colloseum, vilket jag tror kommer kännas ganska rejält imorgon. Sitter hemma hos lisa nu och pluggar inför fysikprovet på fredag, bara ett övningsprov kvar sen gäller det att få in alla formler. Ska bli skönt att få det gjort.


I KNOW WHAT YOU WANT

Skola. Känns som att det är det enda mitt liv går ut på nu för tiden. Skrivit klart biologifrågorna, bara engelska och fysik kvar. Skoj.


SÖNDAGSÅNGEST

Söndag igen. Fysikplugg och en löparrunda har jag klarat av. Ska kolla lite fotboll nu och sen blir det zumba.


FREDAGSMYS

Ännu en skolvecka avklarad, vilket känns oerhört skönt. En kvar till lov, och slutprov. Fyndade mig ett par nya löpartights idag också. Körde spinning på Davids med Emilia, skönt men skapligt jobbigt. Nu idol och en godispåse.


YOU ARE THE ONLY THING I NEED

Har haft en ganska tuff vecka. Prov i samhällskunskap idag och prov i tyska imorgon. Fick också tillbaka mitt fördjupningsarbete, ett MVG! Det gjorde min dag. Hoppas på att tyskaprovet går lika bra. Imorgon blir det ett spinningpass, behövs!


SÖNDAG

idag är en dålig dag. var ute och sprang, det enda som är bra. räknade några få fysiktal också. snart är det dags för zumba, det brukar få mig på bra humör.

idag skulle jag behöva någon som dig.


lördagsmys

Sammanfattningen inför provet i samhällskunskap är klar och även svenskanovellen. Fick hjälp av min fina vän som inte hälsar på allt för ofta nu för tiden.


i can't stop thinking about you

Hemma från hockeyn, det blev vinst med 5-1. Nu gräver jag ner mig i samhällsböckerna tills anna hör av sig.


HOCKEYLÖRDAG

har precis blivit klar med håret, bara frukost kvar. snart blir det iväg till kristinehamn för att kolla på när bror spelar hockey. ikväll får jag äntligen träffa min saknade anna!


you make me confused

kvällen får bestå av plugg...


i want you, so bad!

skolan idag som vanligt, helt okej. mer skratt än vanligt, mina tjejer är bra! kom
hem och vila en stund. blev också en springtur i det härliga vädret med dom nya skorna. nu kom jag precis hem efter en promenad till mormor.

bild på mina älsklingar..


GE MIG SOMMAR OCH SOL

skulle inte tacka nej till en resa för tillfället. saknar värmen och solen. vill vara brun igen!
några bilder från sommaren.


promenad

bakat med louise, sen blev det en en höstpromenad i det härliga vädret. pratade om livets alla frågor. trivs så himla bra med dig!


torsdag - 111012

mys och kladdkaka med min finaste vän!

-

kanske vore något att prova på det här igen..


RSS 2.0