HOCKEY

Till nobelhallen för att heja på Bofors. Träffar emilia och sofia där.


WEDNESDAY

Onsdag. Gjorde idrottsprovet, kändes hur bra som helst. Hoppas på det. Nu lite svenskaplugg och sen hockey.


LIKE A ROCKSTAR

Hemkommen från skolan för ett tag sen. Plugg till idrottsprovet imorgon. Sen utvecklingssamtal. Åker iväg och sparkar lite boll en sväng där också.


WHAT ARE WORDS

Precis vaknat efter en välbehövlig sovstund. Pluggade lite innan jag la mig så tänkte fortsätta med det nu. VG på biologiprovet, kändes skönt.


HAPPY MOMENT

Måndagmorgon. Superglad helt utan anledning idag, men det är bara att tacka och ta emot.


SÖNDAG

Vanlig söndag, men ändå inte. Pluggat och tränat. Sen kom lillkusinen på besök en stund, världens mysigaste! Fick ett oväntat samtal för en stund sen som gjorde min söndag till den bättre. Var en av tio som blev utvalda i novelltävlingen. Det väntas mingel och prisutdelning på fredag.


FOREVER YOUNG

Dags att sova nu. Imorgon väntas plugg, städning och träning, vanlig söndag med andra ord.


MYS MED EN FIN VÄN

Lördag idag. Sov ut, gick ut och sprang och åt sedan en god frukost. Hann plugga fysik och tyska innan min fina vän anna kom hit. Åkte till Coop och köpte det vi skulle ha till munkarna. Resultatet blev otroligt lyckat!


SÖNDAG

Söndag igen, går lite för fort nu. Har spenderat hela helgen hemma. Har umgåtts en hel del med världens bästa pappa. Jag älskar dig! Idag har vi handlat och övningskört, senare blir det iväg på hockey och träning. Ska försöka få in lite biologi också.


-

Feels good! You have really found someone at your own level. To good for you, so much happier without you! Just needed some time to realize it...


-

Möte i skolan idag vilket gjorde att jag kom hem halv sex. Hann äta för att sedan åka och träna. Invigde konstgräset och det var helt underbart! Hoppas på att jag har samma sug nu som jag hade förra vintern.


FEEL SO LOST

Kul med måndag...
Kom hem och började plugga vid fyra, slutade vid åtta. Matteprov på torsdag och det känns inte bra, hoppas på det bästa! Sovmorgon imorgon är inte heller fel.


SÖNDAG

Hela helgen har gått åt till att vila och samla krafter. Mycket plugg väntar dom kommande veckorna. Första fotbollsträningen på en månad idag, har saknat den känslan.
Så här ser min vecka ut


11-11-11

MVG på tyska sammanfattningen. Det gjorde min kväll!


VÄRLDENS BÄSTA

Har köpt zlatans bok, hur bra som helst verkligen!


i want you to want me

Hemma från hockeyn. Blev vinst med 3-2, onödigt nervöst där ett tag. Övningskörde hem, gick hur bra som helst tills jag kom till garageuppfarten.. Världens bästa pappa tvingade mig att starta i uppförsbacken hundra gånger typ. TACK! <3


HOCKEY

Wordfeud i väntan på hockey...


SKOLA

Skola idag, kändes riktigt tungt att gå upp faktiskt. Fick reda på fysikprovet, och jag KLARADE DET! Så sjukt lycklig.
En sorglig sak är dock att min kära klasskamrat Khalid ska utvisas. Hoppas med hela mitt hjärta att han och hans familj får stanna.


KÄÄÄÄÄRLEEEEK

Sjukt rastlös och uttråkad. Har iallafall haft en mysig dag.
Har sett ut så här


2011-11-03

Har precis blivit klar med målbeskrivningen till biologiprovet, känns rätt skönt. Ska ta en springtur om en halvtimma eller så. Om jag orkar så ska jag ta tag i matten också, det lär märkas.


ÖREBRO

Hemma från Örebro nu. Fick bli fönstershopping för min del. Åt en riktigt god lunch på kinamuren. Har bestämt mig för att spara alla mina pengar framöver.


I NEED YOU

Blev Örebro med min fina vän louise idag. Köpte mig bara en tröja men det fick räcka. Åkte hem till henne efteråt och bara mös och kolla på film, tycker om dig! Fick skjuts hem av hennes mamma också, något klokare klev jag ur bilen.


RSS 2.0