TISDAG

Fysikprovet förut gick så illa som det kunde gå, inte säker på en enda fråga. Träffade louise efter skolan, satt på McDonalds och prata och åt lite onyttigt. Ska snart sova för att orka skolan imorgon, ska bara äta upp popcornen först.


TAKE THE CHANCE

Ingen sovmorgon här inte, åker till Degerfors och sparkar boll.


FOTBOLL

Har spelat inomhuscup hela dagen, måste erkänna att det var roligare än väntat. Faktiskt riktigt roligt. Imorgon är det nya tag då hallvärmländskan väntar.


JAG ÄLSKAR DIG

Eftersom att jag inte kan kramas med den jag vill förrän på söndag så får jag krama på världens finaste lillebror. Glad att jag har dig fast du kan vara sjukt jobbig ibland. puss på dig.


KOM HEM


HAPPY GIRL

Så här glad är jag en fredag som denna, vill bara hem. Bara tyska kvar sen lite fysikplugg.


GIVE ME TIME

Orkar inte. Är allmänt sur för att jag inte har någon fritid, spelar fotboll, pluggar och äter. Prov varje vecka fram till lovet, vill bara somna och vakna upp vecka 8. Gjorde iallafall samhällsprovet idag, på tisdag väntar fysik. Skönt att jag har mysiga klasskamrater iallafall.


NJUTER AV VARJE SEKUND

Skolan går långsamt framåt, saknar min lisa! Känns så tomt, har ju ingen att skoja och fjanta med. Efter skolan blev det biblioteket för plugg inför provet imorgon, hoppas på det bästa. Tränade easyline och sprang i 20 minuter. Helt okej dag förutom att jag är sugen på lite kramar.


FYND

Fyndade lite på stan igår, har ju sagt att det inte är min grej längre. Men det kommer nog aldrig sluta vara min grej.


MÅNDAG

Tillbaka till rutinerna efter en riktigt bra helg. Nu väntar en hård vecka med en del plugg men det ska väl gå vägen. Åker iväg och tränar vid sju för att sedan fortsätta.


LIVE LIFE

Hade en riktigt rolig kväll igår. Idag mår jag riktigt bra, blir en mysdag och träning lite senare ikväll.
Du är bäst fina vän!


LYXMIDDAG

Eftersom att jag är ensam hemma får jag laga min egen mat idag. Lyxade till det lite bara för det.


YOU MAKE ME HAPPY

Lördag morgon och jag är piggare än någonsin, vilket jag har varit hela veckan faktiskt. Tror det kan bero på att jag slutat äta socker, inte ätit något sånt sedan i söndags faktiskt.
Igår hade jag mysfredag med monopol, kan väl inte direkt påstå att jag var bra men kul var det. Ikväll bär det av på andra trevligheter med Ellinor. Hoppas på en trevlig kväll.


I WANT IT ALL

Pluggar lite smått, har fått kämpa för att inte somna. Ska alldeles snart åka iväg och träna fotboll i en timme, ska bli kul att se hur det ska gå med min träningsvärk. Efter det ska jag hem och sova på direkten, SÅ värd det.


DAGENS FYND

Fick med mig några fina nagellack från stan, har länge letat efter ett silvrigt och dom andra var billiga och slank med.


CAN'T STAND IT

Åker iväg och tränar, andra gången denna vecka. Inte sugen men hoppas på att det blir kul när jag kommer dit!


LOVELY DAY

Bilderna sammanfattar min dag. Slutade tidigt och åkte till stan och träffade saknade Ellinor, fick ett superfint linne.


SKOLAN

Slutar om 40 minuter, skönt!


FINA VÄN

Har spenderat kvällen med louise. Pratade och hade det allmänt mysigt. Idag kändes som för länge sen, när det var du och jag genom allt. Ingen är som dig, du är alltid dig själv och det gör dig så himla speciell. Glad att du är min vän.


RESTART

Imorgon börjar jag en nyttigare period i mitt liv. Känner att det har blivit för mycket av det goda på senaste och för lite träning. Ska sluta med sötsaker men fortsätta äta det som är nödvändigt för kroppen. Ska börja ta fotbollen på större allvar och eventuellt aktivera mitt träningskort. Vill känna att jag orkar mer.


GOD MORGON

Har precis ätit frukost och nu ska jag läsa det sista i boken. Ska bli så skönt att bli av med den, tar massa onödig tid bara. Blir lite samhällskunskap också innan louise kommer senare i eftermiddag, blir nog en bra söndag.


.


ONE IN, ALL IN

Har läst 100 sidor i boken, får nog räcka för idag. Sitter i bilen på väg till mr James, får bli mat med pappa och lillebror idag då vi är dom enda som är hemma.


SATURDAY

Vaknade runt nio men låg kvar i sängen till elva. Har precis ätit frukost och nu ska jag läsa min engelskabok. Solen lyser in genom fönstret så jag funderar på att ta en promenad när jag är klar. Bara 200 sidor kvar....


FREDAG DEN TRETTONDE

Började dagen med skola som vanligt. Hade tråkiga lektioner men hade det rätt så roligt ändå med lisa som ibland visar sin galna sida. Har precis kommit hem
och bäddat ner mig. Hade en urmysig kväll. Fredag den trettonde verkar inte vara min otursdag iallafall.


SKÖNHETER

Hämtade ut dessa idag, mer än nöjd.


ON MY WAY

Åker iväg och hämtar mina skal och sedan till hallen för att kolla lite hockey.


VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Skolan gick helt okej fort, men tråkigt var det. Hann sova en stund när jag kom hem. Har precis kommit in efter en mysig stund ute i det kalla vädret. Somnar med ett leende inatt.


LIVE FRÅN GOLVET

Pluggar för fulla muggar. Har saknat detta lite känner jag.. Men just nu ska jag ta en liten paus, hälften av frågorna kvar.


THANKS FOR LEAVING, BETTER WITHOUT YOU

Första dagen i skolan är nu avklarad. Det var inte alls så jobbigt som jag hade trott faktiskt, nästan lite skönt att vara tillbaka om jag ska vara ärlig. Nya lokaler som gör det hela lite mer spännande, dock inte helt färdigt än. Fick också en ny klasskamrat som var supertrevlig, hoppas att hon kommer trivas i våran klass. Nu ska jag sova en stund för att sedan plugga lite samhällskunskap.
PUSS


WANT YOU TO WANT ME

Orkar inte plugga mer idag. Tycker jag förtjänar vila nu.


ORKAR INTE MER

Har suttit sen ett och gjort samhällsfrågor. 47 av 65, på fem timmar! Lär ta en evighet innan jag är klar.


BARA DU

Är på hugget idag känner jag. Har kommit en bit i boken så jag belönar mig själv med fruktsallad.


KIND OF LIKE IT

Pluggat kemi sen tolv, fattar till och med vad jag gör nu. Trodde aldrig att det skulle ske. Men Alma var drömläraren så ska allt se till att hon hjälper mig fler gånger. Hann se andra halvlek utav Milanmatchen också. Nu har jag gjort 10 av 60 repetitionsuppgifter i fysiken och kan inte säga annat än att det går riktigt segt. Får se om jag orkar läsa lite i min engelskabok också.


GOOD DAYS

Snart väntar besök av alma, hon ska försöka få in lite kemi i min tröga hjärna. Hoppas på att något fastnar iallafall. Känns lite ledsamt att lovet snart är slut också, har inte pluggat någonting alls. Vill inte till skolan, kan ju säga hejdå till fritiden på en gång. Men lovet har varit bra, bättre än väntat.


CARPE DIEM

Är nu hemma från louise. Tog en promenad dit runt tvåtiden. Tog det lugnt och bara hade det allmänt trevligt. Såg också min gamla favorit John Tucker must die.


SAY HELLO TO SOFT LIPS

Fick en hel drös med lipsyl av en vänlig själ igår. Kan behövas så här i vintertider.


JUST LIVING

Med tre timmars sömn inatt så är huvudet inte riktigt med. Har tillbringat hela min dag i nobelhallen, förlust blev det för dom mindre. Kunde lika gärna ha stannat hemma den matchen kände jag. Nu ska jag mysa i sängen. Ny dag imorgon.


PLAYING


KEEP IT UP

Ligger i sängen och halvsover. Kunde inte sova inatt så ska försöka sova en stund nu så jag kan se finalen inatt.


KOM HEM

Du har inte varit borta alls länge men det känns så himla tomt utan dig. Det är ju till dig jag ringer när det är något jag vill få sagt, min fina vän. Jag kan inte skicka något onödigt sms heller för jag kommer ändå inte få något svar. Men jag hoppas att du får en underbar resa trots att du är halvt handikappad.
Jag älskar dig fina du.


FILM

Kollar på film och äter gott. Grönsaker, chips, choklad, dipp och vatten. Är ganska tillfreds med livet för tillfället.


MYS


LEVER LIVET

Har legat och dragit mig i sängen sen tolv, orkar inte riktigt ta mig i kragen och gå upp. Har iallafall läst 30 sidor i min bok. Ska börja göra mig i ordning för lite senare kommer anna hit och då väntar film och godsaker.


LYCKAN ÄR GJORD

Kan äntligen sova nu. Vinst på straffar för Sverige, nu väntar final.


DON'T LET THEM MAKE YOUR CHOICE

Blir tokig snart! Tvn slutar funka mitt under semifinalen som Sverige dessutom ligger under i med 2-0. Förstör min dag om jag inte får se sista perioden. Idag har jag lättat på hjärtat och följt min egen vilja. Så skönt att ha fått det gjort och sagt.


TISDAG

Har precis varit hos mormor och ätit mat och alldeles snart ska jag försöka göra lite nytta. Ska öppna mina skolböcker för första gången på riktigt länge, ska också försöka läsa lite i engelskaboken. Så sjukt trögt på den fronten.


HAPPY GIRL

Har äntligen sovit ikapp känner jag. Humöret är på topp och imorgon väntar något oväntat men efterlängtat.


2 JANUARI

Dagen har spenderats i sängen, skönt. Har inte ork till någonting så det är lika bra. Nu har jag orkat mig upp och gjort mig i ordning lite. Möte på Kilsta väntar.


NACKSPÄRR OCH TÅRTA

Som det står i rubriken så lider jag av nackspärr idag. Helt sjukt vad jobbigt det är. Har värmt en rispåse i hopp om att det ska hjälpa. Tar en bit tårta och ett glas cola till det, helt okej.


2012

Gårdagen blev över förväntningarna faktiskt. Mycket trevligt folk. Idag känner jag mig dock mer död än levande.


RSS 2.0